Image default
Novosti

Novi Božićni park u našem Jelenju

U našem Božićnom parkiću upalili smo prvu adventsku svijeću, svijeću nade i isčekivanja…

I te kako su nam potrebne svijetle točke u ovim neobičnim COVID-19 vremenima, pa smo osmislili i osvijetlili Adventski park, ne bi li malo podigli raspoloženje i razveselili mještane i goste na području našeg Jelenja.

Jedna jednostavna zelena površina vizualno je ograđena drvenim kolcima. Ograda je to koja i priliči našem ruralnom kraju. Da bi ušli u parkić morate proći ispod zelene volte. Imelu namjerno nismo stavili, obzirom na preporučenu distancu, ali ako se želite ljubiti mi vam to nećemo braniti. Nekadašnji plato autobusne stanice dobio je novu namjenu, s parkovnim pijeskom i klupicom sada je postao stanica za odmor. Mogu se odmoriti i noge i oči, a i gljive koje su “izrasle” naokolo zgodno su mjesto za sjesti i počinuti. Čuli smo da su se u našem parkiću nastanili i neki patuljci, a društvo im prave dva mala jelena.

Osobito je lijepo od sumraka na dalje, kada se zajedno sa noćnom rasvjetom osvijetli i park. Znamo da je duh Božića u srcu i doma, ali dirne čovjeka svaka to zaigrano svijetlo i nekako bude toplo oko srca. Možemo zamisliti da je tamo 5044 lampica, pa zaželite želju…

Mi želimo da vam se želja ostvari. Sretan Advent!

Inspirirani baštinom
Skip to content